A6E602E4-9EE9-4B7F-8284-78B928FD20A2.JPG

De podcast over Groningen, Tech en Media

Op de fiets, in de auto, lopend of in de lucht, op ieder moment kun je naar 20voor12 luisteren. Waar en wanneer jij wilt. In deze podcast hebben we het over Tech, Media en Groningen en praten we met vrienden van de show die ergens misschien wel iets van af weten. We houden van gezelligheid en kort door de bocht meningen. Het is je fijne dosis kennis voor goede gesprekken tijdens de lunch.

Speciaal voor Groningers, en daarbuiten internationaal beschikbaar via interweb. Tafelheer Joshua en tafeldame Tjarda.

Joshua Peper

Heb je een technisch vraagstuk? Dan ben je bij Joshua aan het juiste adres. Hij is co-founder van Streaminar en CTO bij Jet-Stream. De zelfbenoemd influencer en technische wizard weet alles van streaming, backend development, AITensorFlow, Python, Apple, Kubernetes, Django React, iOS en een beetje Android. Voor Streaminar en Jet-Stream was Joshua founder van Peperzaken en Verifai. 

  • Black Twitter Icon

Tjarda Polderman

Import Groninger en één die er trots op is. Tjarda kan net als Joshua niet stilzitten en naast de podcast werkt ze als Digital Marketing Consultant bij Tomorrowmen. Verder zet ze zich in als lead organizer bij Startup Weekend Groningen. Ze begon ooit bij Peperzaken, verliet één jaar de stad en kwam toen heel snel weer terug. "In Groningen gebeuren gewoon hele mooie dingen."

  • Black Twitter Icon